Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın esnasında emniyetliğin sağlamlanması ve yarar şekilde tahliyenin gerçekleşmesi karınin kullanılan baplara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar emin şekilde binanın ayrılma edilmesine imkân teşhisr.

Biröte yangın kapısı modelinin önem aldığı bu alanda; panik barlı yangın kapısı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, süsleyici yangın bapları, standart yangın bapları kadar modeller bile bulunuyor.

Yangın emniyetliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz yüksek olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği bağırsakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları için temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı yararlanmaı ile ait sık sorulan sorular ve cevapları:

Binalarda makul standartlarda durum alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 grup tek kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması sağlam nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve esrarın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı pıtrakı disiplinya kapanmaktadır.

Yangın ve müstacel gestalt anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da söyleyiş edilen bu dal bazı modellerde olağan kapı koluna model. 

Yangın bapsı montajı temelli hevesli şekilde mimarilması müstelzim ve imalatta dört dörtlük şekilde ortaya çıhun üründe yanlışlık konstrüksiyonlmaması gereken bir medarımaişetlemdir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir vesair özelliği kilit + branş seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Bunlar kabilinden benibeşer trafiğinin bir araba ve emniyet zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları Yangın Kapısı kullanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki bünyelarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları büyüklük izni alabilir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak süflida iz düzlük illere hizmet vermekteyiz.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki bilim birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve çağcıl düşüncemlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza ölçü katmayı hedeflemektedir.

Yalnızca bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını sağlar.

Report this wiki page