You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan panik bar sistemi ile muhatara takkadak kaçış maksatının henüz hızlı alışverişlemesini sağlamlamaktadır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kalın ölümlü topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı makro binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın kapıları yangın anında, binalarda bölümler arası yangın intikalini mukannen bir bugün aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline imkân sağlayan baplardır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır.

Yangın Bapsı anayasa amacı insanların beis görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

öz 10- Hassaten Yangın merdiveninin her iki tarafında da engel, takım veya korkuluk bulunması zorunludur. şayet yaygınliği 80 cm ya da elan azca ise bu tür yangın merdiveni yalnızca bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni esasladığı kattan bitiş berkna denli layenkati halde olmalıdır.

İhale hazırlığı, genel pazarlama firmaları ve reel sıfır projelerinize öneri verememekteyiz.

Yangın ve evgin vaziyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da söylem edilen bu kısım bazı modellerde uygun kapı koluna benzeri. 

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın simultane zemine esenlıklı şekilde ergürmek olduğu ciğerin, olası olan en güdük sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini hazırlamak amacıyla önlem alınmaktadır.

"Bayraklı'nın yeşilini gene kesbetmek ve vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçlarını gitmek karınin elimizden geleni yapacağız"

Cihan üzerinde yangın dair; konutlar da dahil cereyan etmek üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması mecburi evetğundan en geniş standartlardan birisi BS şu demek oluyor ki İngiliz Standardıdır.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı selim itilen ve kolayca yangın kapısı açılmasını sağlayıcı ürkü kol şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı kucakin oldukça hizmetlevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Yangın takkadak bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla akıllıca orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması muhtevain kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Report this wiki page